ULUSLARARASI ÖĞRENİLERE MOBİL REHBERLİK PROJESİ (Software Of Student -SOS)

KARVAK, Erasmus+ Stratejik ortaklık projesi kapsamında uluslararası öğrencilere yönelik bir mobil rehber hazırlayacaktır. Proje ortakları arasında Romanya, Fransa ve Ukrayna'da bulunmaktadır. Projenin koordinatörü Bursa Uludağ Üniversitesidir. KARVAK yıllardır sürdürdüğü uluslararası öğrencilere ev sahipliği ve rehberlik görevini SOS adlı projede somut bir fikri çıktı haline dönüştürecektir. Mobil yazılımın oluşturulması aşamasında uluslararası öğrencilerin ihtiyaç ve sorunları anketlerle ölçülerek bir yol haritası çıkarılmıştır. Uluslararası öğrenciler sorunlarını sirfkarvak@gmail.com adresine  iletebilirler.

Proje sosyal medya sayfaları:

Facebook: https://www.facebook.com/softwareofstudent.sos.5

Twitter    : https://twitter.com/sos_software

YouTube : Software of Student SOS - YouTube

 

SOS - Erasmus+ Projesi

 Etkinlikler
Küçült

Entries for Şubat 2013

27
Sayın Nevin GÖKÇEK Ziyareti

Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı Yönetim Kurulumuz tarafından 27 Şubat 2013 Çarşamba günü SOS Vakfı Onursal Başkanı ve Vakfımız Onur Kurulu Üyesi Sayın Nevin GÖKÇEK, makamında ziyaret edilmiş; kendisine Vakfımız ‘Onur Belgesi’ takdim edilmiştir..

[Devamını oku...]

14
Sayın Ahmet ZAHTEROĞULLARI Ziyareti

Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı Yönetim Kurulumuz tarafından 14 Şubat 2013 Perşembe günü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Sayın Ahmet ZAHTEROĞULLARI, makamında ziyaret edilmiş; AK Parti Bingöl Milletvekili Sayın Prof. Dr. Eşref TAŞ’da ziyaretimizde bizlere eşlik etmiştir..

[Devamını oku...]

13
Sayın M. Ergun DAĞCIOĞLU Ziyareti

Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı Yönetim Kurulumuz tarafından 13 Şubat 2013 Çarşamba günü 22. Dönem AK Parti Tokat Milletvekili ve Vakfımız Onur Kurulu Üyesi Sayın M. Ergun DAĞCIOĞLU, makamında ziyaret edilmiş; kendisine Vakfımız ‘Onur Belgesi’ takdim edilmiştir..

[Devamını oku...]

12
Sayın Kemal YURTNAÇ Ziyareti

Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı Yönetim Kurulu tarafından 12 Şubat 2013 Salı günü Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Başkanı Sayın Kemal YURTNAÇ, makamında ziyaret edilmiş; kendisine Vakfımıza değerli hizmetlerinden ötürü ‘Teşekkür Belgesi’ takdim edilmiştir..

[Devamını oku...]

12
Sayın Ziya KAHRAMAN Ziyareti

Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı Yönetim Kurulu ve Vakfımız üyesi uluslar arası öğrenciler tarafından 12 Şubat 2013 Salı günü, MÜSİAD Ankara Şubesi Başkanı Sayın Ziya KAHRAMAN, makamında ziyaret edilmiş; kendisine Vakfımız Genel Başkanı Sayın Nazmi KUMRAL tarafından ‘Onur Belgesi’ takdim edilmiştir..

[Devamını oku...]

02
Malawi Kültür Günü

 

Türkiye’de çeşitli illerinde Yüksek Öğrenim gören Malawili üye öğrencilerimizin öncülüğünde hazırlanıp sunulan ‘Malawi Kültür Günü (MAST)’ etkinliği, başta Malawili Dostlarımız olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla Vakfımızda gerçekleştirilmiş ve ilgiyle izlenmişir..

[Devamını oku...]

 DnnForge - Son Haberler
Küçült
 Son Etkinlikler
Küçült
Tüm Etkinlikler
KARVAK Polatlı Gezisinde'ydi
 KARVAK Olarak 25 ülkeden 36 öğrencimizle birlikte Polatlı'ya Polatlı Belediyesinin k...