ULUSLARARASI ÖĞRENİLERE MOBİL REHBERLİK PROJESİ (Software Of Student -SOS)

KARVAK, Erasmus+ Stratejik ortaklık projesi kapsamında uluslararası öğrencilere yönelik bir mobil rehber hazırlayacaktır. Proje ortakları arasında Romanya, Fransa ve Ukrayna'da bulunmaktadır. Projenin koordinatörü Bursa Uludağ Üniversitesidir. KARVAK yıllardır sürdürdüğü uluslararası öğrencilere ev sahipliği ve rehberlik görevini SOS adlı projede somut bir fikri çıktı haline dönüştürecektir. Mobil yazılımın oluşturulması aşamasında uluslararası öğrencilerin ihtiyaç ve sorunları anketlerle ölçülerek bir yol haritası çıkarılmıştır. Uluslararası öğrenciler sorunlarını sirfkarvak@gmail.com adresine  iletebilirler.

Proje sosyal medya sayfaları:

Facebook: https://www.facebook.com/softwareofstudent.sos.5

Twitter    : https://twitter.com/sos_software

YouTube : Software of Student SOS - YouTube

 

SOS - Erasmus+ Projesi

 Etkinlikler
Küçült
15
AK Parti Genel Merkezi Ziyareti

Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı Yönetim Kurulu tarafından 15 Ocak 2013 Salı günü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bakanımız Sayın Hüseyin ÇELİK, makamında ziyaret edilmiş; kendisine Vakfımız ‘Onur Belgesi’ takdim edilmiştir..

[Devamını oku...]

10
KARVAK ‘Aşure Günü’ Etkinliği

Yönetim Kurulumuz ve üye öğrencilerimizin katılımı ile Vakfımız binasında aşure günü etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlikte; aşure ikramıyla birlikte Televizyon Programcısı Sayın Ali ÇETİNKAYA Beyefendi günün anlam ve önemi üzerine bir konuşma yapmıştır..

[Devamını oku...]

16
Bursa Gezisi I

Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı tarafından Azerbaycan, Kazakistan, Irak, Moğolistan, İran, Romanya, İspanya, Afganistan, Türkmenistan, Somali ve Türkiye’den öğrencilerin katılımıyla Bursa gezisi düzenlenmiştir..

[Devamını oku...]

19
Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) Toplantısı

‘Gönüllülük Bir Yaşam Tarzıdır’ sloganıyla yola çıkılan ve bu konuda farkındalık oluşturmak için Ankara’daki STK’ların katılımıyla gerçekleştirilen, «Türkiye’de Avrupa Gönüllü Hizmeti» programında, her zaman olduğu gibi ‘Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı’ olarak yerimizi aldık..

[Devamını oku...]

25
Ankara / Pursaklar ‘Yaren Gecesi’ Etkinliği

Vakfımız, farklı ülkelerden ülkemize eğitim görmeye gelen uluslararası öğrencileri ‘Yaren Gecesi’ etkinliğinde; Anadolu misafirperverliği, yöresel oyunlar, müzikler, gösteriler ve yemekleriyle buluşturdu.

[Devamını oku...]

18
Çanakkale Gezisi

Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı tarafından Azerbaycan, Kazakistan, Irak, Moğolistan, İran, Romanya, İspanya, Afganistan, Türkmenistan, Somali ve Türkiye’den öğrencilerin katılımıyla Çanakkale gezisi düzenlenmiştir..

[Devamını oku...]

Sayfa 6 / 7İlk   Geri   1  2  3  4  5  [6]  7  İleri   Son   
 DnnForge - Son Haberler
Küçült
 Son Etkinlikler
Küçült
Tüm Etkinlikler
KARVAK Polatlı Gezisinde'ydi
 KARVAK Olarak 25 ülkeden 36 öğrencimizle birlikte Polatlı'ya Polatlı Belediyesinin k...